Συχνές ερωτήσεις

Που κατασκευάζονται τα προϊόντα σας?
Τα παπούτσια, οι τσάντες και τα κοσμήματά μας είναι χειροποίητα στην Ελλάδα. Τα είδη ένδυσης Print-on-demand κατασκευάζονται στη Γαλλία. Τα αξεσουάρ κατασκευάζονται σε διάφορες τοποθεσίες όπως αναφέρεται στις περιγραφές τους.
Η βάση μας βρίσκεται στην όμορφη Αμοργό στις Κυκλάδες.

Πως θα βρω το νούμερο μου?
Δείτε τον οδηγό μεγεθών μας για περισσότερες πληροφορίες.

Πως μπορώ να παραγγείλω?
Μέσω του e-shop μας αλλά και μέσω μεηλ στο hello@maslindadesigns.com καλώντας στο 6974425705 ή με μήνυμα στο Instagram και το Facebook.

Πως μπορώ να πληρώσω?
Με πιστωτική κάρτα, PayPal, τραπεζική κατάθεση αλλά και αντικαταβολή.

Πως γίνονται οι αποστολές και πόσο κοστίζουν?
Οι αποστολές αποστολή στην Ελλάδα γίνονται με τη Γενική Ταχυδρομική και είναι δωρεάν από 75€, κάτω από αυτό το ποσό κοστίζουν 5€

Σε πόσο χρόνο θα παραλάβω την παραγγελία μου?
Ο χρόνος αποστολής είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας και ο χρόνος παράδοσης 3-5 εργάσιμες ημέρες. Δεν εγγυόμαστε ημερομηνία παράδοσης και δεν ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστερήσεις των κούριερ.

Μπορώ να κάνω αλλαγή ή επιστροφή?
Έχετε 14 ημέρες από την ημέρα παραλαβής των αντικειμένων σας για να ζητήσετε επιστροφή ή ανταλλαγή.
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 24 ωρών από την υποβολή της παραγγελίας σας. Στείλτε email hello@maslindadesigns.com ή καλέστε στο +30 697 425705
Από τη στιγμή που μια παραγγελία μπορεί να αποσταλεί, δεν μπορεί να ακυρωθεί ή να τροποποιηθεί
Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τη σελίδα Αποστολές και Επιστροφές
Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν και κάθε επόμενη επιβαρύνεται με κόστος €5. Δεν γίνονται αλλαγές σε είδη με έκπτωση/σε προσφορά και σε ειδικές παραγγελίες. Όλες οι επιστροφές πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς για να γίνει επιστροφή χρημάτων. Επιστροφές γίνονται δεκτές αποκλειστικά για αγορές μέσω του eShop μας και όχι από συνεργαζόμενα καταστήματα.

Πως παρακολουθώ την παραγγελία μου?
Στέλνουμε πάντα ενημερωτικό email με τον αριθμό αποστολής.
Εναλλακτικά, επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας, κάντε κλικ κάτω δεξιά και στον αριθμό παραγγελίας σας στο πεδίο "Παρακολούθηση της παραγγελίας μου".

Τι γίνεται εάν το νούμερο μου δεν είναι διαθέσιμο?
Επικοινωνήστε στο hello@maslindadesigns.com ή στο 6974425805 με το σχέδιο και νούμερο που σας ενδιαφέρει και το πιθανότερο είναι να μπορεί να γίνει ειδική παραγγελία.

Δέχεστε ειδικές παραγγελίες?
Βεβαίως, επικοινωνήστε στο hello@maslindadesigns.com ή στο 6974425805

Υπάρχει δυνατότητα χονδρικής πώλησης?
Ναι, επικοινωνήστε στο hello@maslindadesigns.com  ή στο 6974425805

Έχετε φυσικό κατάστημα?
Όχι, αλλά πουλάμε τις συλλογές μας σε αρκετούς λιανοπωλητές. Επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα για μια πλήρη λίστα σημείων πώλησης.